Başbakan Erdoğan'ın akrabasının iş sevinci yarım kaldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Şubat 2007 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde yapılan kura çekiminde kendi numarası çıkınca büyük sevinç yaşayan ve ?Artık evlenebileceğim? diyerek gözyaşı döken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan akrabası 27 yaşındaki Ramazan Erdoğan'ın sevinci yarım kaldı. Ramazan Erdoğan, iş için başvurduğu fabrikanın yedek listesinde 6'nrcı sırada olduğunu öğrenince şoke oldu.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur), Rize'de bulunan 33 çay fabrikasındaki nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla geçen hafta Cuma günü, 15 bin başvuru arasından 1062 kişiyi kura ile işe almıştı. Rize Spor Salonu'nda noter huzurunda yapılan kura çekimini başvuru yapanlar ile yakınları da izlemişti. Kurada ?18' rakamı çıkınca büyük bir sevinçle yerinden fırlayarak, ?Allah'ım sen büyüksün. Sana şükürler olsun. İşe girdim. 12 yıldır sevdiğim vardı evlenemiyordum. Şimdi evleneceğim? diyerek bağırarak dikkatleri üzerinde toplayan ve gözyaşlarına boğulan Ramazan Erdoğan, salonda bulunanları da duygulandırmıştı.

Ancak Erdoğan'ın sevinci yarım kaldı. Kura çekimi sonrasında iş için başvurduğu Güneysu ilçesi Ulucami Çay Fabrikası'nda isminin 6'ncı yedek olarak yer aldığını öğrenen Ramazan Erdoğan büyük hayal kırıklığı yaşadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dedesi ile kendi dedesinin kardeş olduğunu anlatan Ramazan Erdoğan, ?Sevincim yarım kaldı. Çok büyük üzüntü yaşıyorum. İşe girdiğimi sanmıştım. Herkes beni tebrik etmişti. 12 yıldır sevdiğim bir kız vardı. İşsiz olduğum için evlenemiyordum. Artık evlenebileceğimi düşünmüştüm ama yine olmayacak? diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

9 kişinin işe alınacağı Güneysu İlçesi Ulucami Çay Fabrikası'nın kura çekimi için salona geç giren Erdoğan kendi numarası okununca kazandığını zannederek sevindi. Ancak kura çekimini kazanan 9 kişinin numaraları Ramazan Erdoğan'ın salona girişi öncesinde açıklanmıştı. Yanlış anlamanın Erdoğan'ın salona geç girmesinden kaynaklandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber